BIJENZWERM MELDPUNT

ONS 'RESQUE TEAM' IS SNEL TER PLAATSE MET DE BIJEN EXPRESS

Image
Bijenzwerm gezien? Imkerschool komt (samen met cursisten!) graag langs om de zwerm te verwijderen. Een telefoontje naar "het bijenteam" (The BeeSquad) is voldoende 06-52346380. Wij vinden altijd een goed, veilig en verzorgd onderkomen voor het bijenvolkje. Het scheppen van een zwerm is voor zowel cursisten als omstanders vaak best spannend. Bijenzwermen zijn overigens relatief onschuldig en ongevaarlijk. Steken zullen ze nauwelijks, maar beter is wel om ze met rust te laten totdat de imker arriveert.  
SAMEN met cursisten, bedrijven, verenigingen, partners en onderwijsinstellingen NU en in de TOEKOMST

Samenwerken aan praktische opdrachten en plezier staan centraal in onze kennis- en praktijklessen. 

Met enthousiaste, ervaren en inspirerende docenten.

Niet toekijken, maar samen ECHT aan de slag in een veilige, natuurlijke en plezierige omgeving. 
WIST U DAT.......

U ANDERS GAAT KIJKEN NAAR UW OMGEVING...

Uw wereld wordt groter

Wij geven niet zomaar cursussen maar bouwen ieder jaar met plezier aan een community. Een cursus of workshop bij Imkerschool betekent dan ook dat uw netwerk snel groter wordt. Tijdens de opleiding ontmoet u nieuwe vrienden die elkaar stimuleren, wijzer maken, kennis delen en discussieren.

Over positieve impact gesproken....

De impact van uw eigen bijenvolk? Niet alleen een betere reputatie of imago maar vooral: uw eigen bijenkast bestuift op een zonnige voorjaarsdag tot wel 4 miljoen bloemen!

Lezing beeomimicry...lessen uit de natuur

Bijen zijn als levensvorm zeer succesvol. Achter die miljoenen jaren van ontwikkeling gaat een intelligentie schuil, waar ondernemers en managers veel inspiratie en kennis aan kunnen ontlenen. Creativiteit en kennis die het voor ons mogelijk maakt producten, systemen en organisaties verder te ontwikkelen met het oog op een gezonde en plezierige toekomst.

Karretje

De winkelwagen is leeg